Stichting 't Huus

Een thuis buiten huis

Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes van en over stichting ’t Huus.

Logo van stichting t' Huus.

Een nieuw jaar, ons jubileumjaar!

Het is zover, 2019! We bestaan dit jaar 10 jaar en daar zijn we trots op! Het komende jaar hebben we heel wat wensen die we hopelijk kunnen verwezenlijken!

Een jaar
– waarin een nieuwe website gemaakt wordt
– waarin we een heel groot feest gaan organiseren met GraauwRock op woensdag 29 mei tijdens GraauwRock for Specials
– waarin gestart wordt met het verbouwen van de appartementen in Axel

Logo van stichting t' Huus.

Festival for Specials - 29 mei 2019

Al meerdere jaren bezoekt Stichting ’t Huus een muziekfestival voor mensen met een beperking in Limburg. Door de grote reisafstand en daarmee gepaard gaande kosten is het niet voor alle cliënten mogelijk om dit festival te bezoeken. Vanuit hun doelgroep kwam de vraag om zelf in de regio Zeeland een soortgelijk festival te organiseren. Omdat de organisatie van een dergelijk evenement, met buiten de provinciegrenzen reikende uitstraling, een hele kluif is, werd er een zoektocht gestart naar een ervaren organisatie om de krachten te bundelen. Zo is in Stichting GraauwRock een gretige partner gevonden om voor de eerste keer in Zeeland een festival te organiseren voor de minder valide medemens ‘GraauwRock for Specials’. 

Door de bundeling van de kennis, expertise en ervaring van beide organisaties op gebied van organiseren, faciliteren en verzorgen wordt een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor de bezoekers. Het festival wordt op 29 mei van 13 tot 20 uur op het terrein van GraauwRock georganiseerd, deze middag wordt geheel naar de behoeften van de bezoekers ingericht. 

Contact

Zuivelstraat 1
4571 GN Axel
T: 0114-850890
info@stichtingthuus.nl

Wij zijn aangesloten bij

Copyright © 2019 stichtingthuus.nl | Design by Cows & Stars