Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes van en over Stichting ’t Huus.

Bericht vanuit de Raad van Toezicht

Voorjaarsmarkt 2022

Zaterdag 14 mei was het een gezellige drukte aan de Zuivelstraat in Axel. De voorjaarsmarkt van ’t Huus was een gezellig samenzijn met ouders, buren en anderen die een kijkje kwamen nemen.  

Speciale dank aan de sponsoren voor de loterij; 

De opbrengst van deze markt worden gebruikt om een dagje op stap te financieren voor de cliënten van ’t Huus!

Ook in 2021 hebben we het gouden keurmerk behaald!

We zijn ontzettend trots dat we ook dit jaar weer het gouden PREZO keurmerk hebben behaald!
PREZO – PRE(staties) in de ZO(rg)- is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor verantwoorde zorg en verantwoord ondernemerschap. 

Natuurlijk zijn er ook nog punten waar we nog kunnen verbeteren, maar we zijn enorm trots dat we dit met elkaar hebben bereikt! De komende tijd gaan we met enthousiasme de verbeterpunten oppakken. Een welverdiende pluim voor alle medewerkers!

12,5 jarig bestaan

Op 1 oktober 2021 hebben we samen met de bewoners en cliënten een feestje gevierd. 

Wat zijn we trots dat we dit 12,5 jaar geleden gestart zijn! Dat we dit samen met alle medewerkers en vrijwilligers waar kunnen maken. Wetende dat al die mensen dezelfde droom nastreven…

Namelijk dat we samen met onze bewoners en cliënten mogen lachen, huilen, plezier mogen maken, genieten, hen een thuis buiten huis geven en nog veel meer. En dat elke dag weer!

Zichtbaar in Axel

Met ons logo en de bestikkering op de ramen zijn we nu echt goed zichtbaar. Iedereen kan zien dat in Zuivelstraat 1, 3 en 5 in Axel stichting ’t Huus te vinden is.  

Locatie Inghelosenberghe 5 jaar

Op 1 februari 2016 kwamen verschillende bewoners wonen op de eerste woonlocatie van ’t Huus. Vandaag, 1 februari 2021, vieren we met de bewoners het 5 jarig bestaan van de locatie. Helaas geen groot feest zoals we gehoopt hadden…. Maar wie weet kunnen we dat komend jaar nog eens overdoen met familie en vrienden erbij! 

Onze droom voor de bewoners van Inghelosenberghe

Wat zou het toch leuk zijn om bij het 5 jarig bestaan van locatie Inghelosenberghe de bewoners te verrassen met een vernieuwde tuin! Een tuin waar ze lekker kunnen relaxen, in de schaduw kunnen genieten van hun bakje koffie of thee of samen kunnen eten. 
Er wordt door ouders en vrijwilligers hard gewerkt om dit te kunnen realiseren. Zowel in het fysieke werk als het zoeken naar sponsoren en donaties. Dankbaar zijn we met de ontvangen donaties zodat we al enkele zaken hebben kunnen realiseren. Maar we sparen nog even door en hopen in het voorjaar van 2021 in een nieuw ingerichte tuin met de bewoners en ouders het 5 jarig bestaan van de locatie te kunnen vieren! 

Contact

Zuivelstraat 1
4571 GN Axel
T: 0114-850890

Wij zijn aangesloten bij

Copyright © 2019 stichtingthuus.nl | Design by Cows & Stars