Vrienden van 't Huus

Lees hier hoe u Vrienden van ’t Huus kunt steunen.

Wordt u ook vriend van 't Huus?

Ondanks goede voorzieningen zijn er nog altijd veel zaken die niet uit de algemene middelen betaald kunnen worden, maar die wel van grote invloed zijn op de verbetering en kwaliteit van leven van onze cliënten.
Dit is nou precies waar Stichting Vrienden van ‘t Huus zich hard voor maakt! De Vrienden van zet zich in voor het werven van  financiële middelen  om de wensen, ter verbetering van het welzijn van de cliënten, in vervulling te kunnen laten gaan.

Wilt u vriend worden van ’t Huus? 

We komen graag met u in contact! U kunt ons mailen op: info@stichtingvriendenvanthuus.nl 
IBAN : NL60 RABO 0130 9769 11

Bedrag

Draagt uw bedrijf de Vrienden van ‘t Huus een warm hart toe?

Verschillende bedrijven ondersteunen ons. Voor bedrijven is dit de manier om maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid te tonen. Er zijn diverse mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen:

Word bedrijfsvriend!

Voor € 750 per jaar bent u bedrijfsvriend. U bijdrage wordt elk jaar ingezet op een project naar uw keuze. Uw bedrijfslogo plaatsen we op de website.

Iets te vieren?
Organiseert u een opening, receptie, jubileum of (personeels)feest? Vraag uw relaties en medewerkers dan een donatie te doen aan de Vrienden van ‘t Huus. Ook kunnen we een van onze projecten belichten op uw feest zodat de genodigden zien waar hun geld naar toe gaat.

Handen uit de mouwen
Wilt u met uw bedrijf in het kader van teambuilding de handen uit de mouwen steken voor een woon of dagbestedingslocatie van ‘t Huus? Dat kan! Laat uw maatschappelijk betrokkenheid zien en zet u in om samen een woon- of slaapkamer te sausen, het winter/zomerklaar maken van de tuinen of misschien wilt u met uw medewerkers een high tea voorbereiden voor onze cliënten. We staan graag open voor uw ideeën.

Contact

Zuivelstraat 1
4571 GN Axel
T: 0114-850890

Wij zijn aangesloten bij

Copyright © 2019 stichtingthuus.nl | Design by Cows & Stars