Wie zijn wij?

Welkom bij ’t Huus. Wij bieden zorg en ondersteuning bij wonen en dagbesteding aan huis en op verschillende locaties in Zeeuws-Vlaanderen. Kleinschaligheid, cliënt gerichte zorg, persoonlijk contact en individuele aandacht staan bij ons voorop.

Stichting ’t Huus is in 2009 opgericht. In de afgelopen jaren is ’t Huus gegroeid en deze groei opvolgen kunnen we natuurlijk niet alleen!

Samen met een team van ongeveer dertig enthousiaste begeleiders, een orthopedagoog en verpleegkundigen, organiseren we de opvangmogelijkheden binnen ’t Huus!

De begeleiders zijn professioneel, betrokken en hebben een opleiding die zorggerelateerd is. Iedere begeleider maakt weer deel uit van een klein team rondom de cliënten op de dagbesteding of de woongroep, hierdoor zijn cliënten en zijn of haar netwerk gekend en is het fijn om te werken of wonen bij ’t Huus.

Aan huis en op diverse locaties in Zeeuws-Vlaanderen bieden wij zorg en ondersteuning bij wonen en dagbesteding aan meer dan veertig kinderen, jongeren, volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Stichting ’t Huus staat voor kleinschaligheid, cliëntgerichte zorg, persoonlijk contact en individuele aandacht. Zo kunnen onze cliënten een kwalitatief goed leven leiden dat is afgestemd op hun mogelijkheden, wensen en ambities.

De bus van stichting 't Huus.

Contact

Zuivelstraat 1
4571 GN Axel
T: 0114-850890

Wij zijn aangesloten bij

Copyright © 2019 stichtingthuus.nl | Design by Cows & Stars